Blestemul vecinilor nebuni!

Incep sa cred ca sunt urmarit de blestemul vecinilor nebuni! La Torino, sub apartamentul meu, traiau 4 femei. O mama si trei fiice, una de vreo 30 de ani si altele doua care usor usor au devenit majore. Povestea lor e trista, plina de droguri, prostitutie si politie. Am vazut intr-o seara cum mama si-a condus una dintre fetele mai mici in casa unor vecini marocani, luand banii in usa. La fel, intr-o noapte nu se putea dormi din cauza urletelor uneia dintre minore care refuza sa faca ceva… Dar principala mea problema era ca cele patru se certau ingrozitor, zilnic. Urlau una la alta cat era ziua de lunga… In casa, pe balcon, pe casa scarii.

M-am mutat la Milano. Aici nu mai am vecini sub mine, stau la parter. Am insa o vecina care da drumul cainelui in gradina la cele mai imposibile ore. Bietul animal este tinut inchis in casa, impreuna cu patru pisici si un iepure. Cand este eliberat, pentru cele 10 minute de plimbare zilnica intr-o gradina de 30 de metri patrati, urla, latra la toti trecatorii si se agita ca bezmeticul. Un animal chinuit. In acest caz, problema mea este ca am un copil de 15 luni, care de cele mai multe ori doarme la orele la care vecina mea da drumul cainelui.

Anterior, in blocul din Nicolina (Iasi) aveam multi alti vecini interesanti… Dar aceasta este o alta poveste, din alta realitate, oarecum comuna.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Personale și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

13 răspunsuri la Blestemul vecinilor nebuni!

 1. * Preºedintele Traian Bãsescu a solicitat o sesiune extraordinarã a Parlamentului, în vederea obþinerii avizului pentru continuarea cercetãrilor în dosarele foºtilor miniºtri. Cererea vine la numai cîteva zile dupã ce Comisia Europeanã a publicat raportul privind situaþia justiþiei din România, în care, printre altele, solicita ºi finalizarea proceselor în care sînt implicaþi demnitari. Intrã în „fiºa postului” prezidenþial o asemenea solicitare, dar nu cred cã trebuie sã ne aºteptãm la vreo consecinþã. Sesiune extraordinarã, în august, pentru a trimite în faþa instanþei pe cîþiva dintre „ai lor”? Aºa ceva e peste puterile parlamentarilor români. Lucrurile vor rãmîne aºa cum sînt – adicã se va amîna totul pentru septembrie. La ce concluzie va ajunge Parlamentul atunci, rãmîne de vãzut.

 2. costel zice:

  $Anterior, in blocul din Nicolina (Iasi) aveam multi alti vecini interesanti… Dar aceasta este o alta poveste, din alta realitate, oarecum comuna.$Şi eu care credeam că erai un ieşean de centru?:-).Oricum man,cum spune „talianul” Tutto il mondo e paese

 3. Marian zice:

  In cazul in care te simti departe de Torino sau Iasi noi iti suntem alaturi(deasupra) si te sustinem cum putem sa-ti aduci aminte in fiecare zi de casa.
  Cu drag si zdupanituri-Marian & Anca!-

 4. robert zice:

  Lasa Cristi ca asa e peste tot.Si eu la Londra am niste vecini indieni care ma dispera de fiecare data cand incep sa gatesca mancaruri de ale lor traditionale.E un miros infernal dar…..nu prea ai ce sa le faci.Asa ca singura posibilitate sa scapi de vecini e sa te muti la casa :))

 5. Maurizio zice:

  Bhe Aimè..Cristian,a Torino purtroppo sappiamo tutti… la zona era quella che era io spesso passo di e penso di essere a Tunisi..e li viene fuori il piemontese che sono! 😀

  Digli al tuo vicino che i cani non sono oggetti..e che è una responsabilità..io amo gli animali ma ci si deve anche preoccupare che non disturbi il vicinato !

  salut

 6. Lorenzo zice:

  Buna Cristi,imi pare rau pentru tine dar mai ales pentru micutul tau.Ce este de facut?Nimic.Sau poate ca trebuie sa te muti in alta localitate,vino aici la Grosseto unde este cald si bine.O calda imbratisare prieteneasca.Cu drag Lorenzo.

 7. adi de nicolina zice:

  Mai misto e ca unul dintre vecinii din Nicolina s-a mutat la tine in casa(asta vecin interesant).

  • Oana zice:

   Mi se pare mie, sau postarea se numea ceva cu …vecinii nebuni? Pai asa vecini, sa vina dupa tine pana la Milano…? Ce urlete si prostitutie, ce caine dezmatzat? Vecini de Nicolina. Acolo nebunie.
   (desigur, printre randuri cred ca stiti ca, in cunostinta de cauza, vorbesc de „frumosii nebuni ai marelui oras”)

   • Oana zice:

    of, limba romana….Reiau paranteza: (desigur, v-ati prins ca vorbesc, printre randuri – dar in cunostinta de cauza – de „frumosii nebuni ai marelui oras”)

   • Oana zice:

    Na, acum mi-a venit ideea sa ma semnez O Ana de Poitiers (sa fiu si eu in trend si …nebuna si eu. Daca nu am fost vecina, ma cred macar nebuna. Sau macar frumoasa? Sigur intr-un mare oras)

 8. irina zice:

  Cred ca ai putea sa denunti vecina cu zoo din casa pentru maltrattamento di animali. daca este plecata de acasa toata ziua si lasa singure 5 animale, cu siguranta i le confisca. In Italia sunt legi destul de dure pe tema asta.

 9. Maurizio zice:

  „In Italia sunt legi destul de dure pe tema asta.”

  verissimo

 10. Pingback: Blestemul vecinilor nebuni – partea a II-a | Jay's Show

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s