Diferența între maneliști și motocicliști? Nici una.

În cele din urmă, nu a îi înțelege e problema, pentru că sunt multe lucruri pe care nu le înțeleg și totuși mă strădui, fac eforturi pentru a le pricepe sau accepta. Problema este că refuz să îi înțeleg iar de fiecare dată când intru în contact cu ei o imagine îmi persistă în minte: sniper-rifle.

Este vorba de acele persoane care au decis că restul lumii nu contează și că zgomotul îngrozitor pe care îl fac este absolut normal. Motocicliștii, evident. Nu mă interesează care mecanisme nebuloase declanșează nevoia, dorința sau plăcerea de a face un zgomot de natura și intensitatea celui emis de motoarele lor.

Problema a devenit o chestiune de încălcare a libertății mele, nu mai ține de gusturi sau păreri. De ce trebuie să suport, de exemplu, de 15 ori pe zi sosirea și plecarea (în trombă) a vecinului care se pare că doar asta face mereu? (locuiesc la parter iar individul își parchează motorul sub geamurile mele, după ce, nemaisuportând l-am rugat să nu mai intre chiar până în scară cu ea. în plus, omul astă nu cred că lucreză, nu mai are timp și de asta la cât de mult se plimbă).

De ce trebuie să îndur zgomote incredibil de enervante când stau liniștit la o terasă și savurez o bericică sau când mă plimb prin oraș? De ce copilul meu trebuie să se sperie la fiecare zgomot care vine dinspre stradă, fiind deja traumatizat?

PS: să nu legăm plăcerea vitezei cu zgomotul făcut de motociclete în orașe, unde oricum nu poți merge cu 200km/h. Cred că e pur și simplu o altă formă de manelizare, nici măcar mai subtilă. E nesimțire, nepăsare, sfidare și ce mai vreți voi, pe față.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Teribile, maxime si ultrarealiste și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Diferența între maneliști și motocicliști? Nici una.

 1. Maurizio zice:

  Cine este aceasta vecinului? Mettigli un po di rachiu nel serbatoio poi vedi l’effetto quando accende il motore! 😀 😀

 2. Maurizio zice:

  Come cantava L.Battisti..motocicletta…30 hp

  Cine este aceasta vicinului? mettigli un pò di rachiu nel serbatoio poi vedi l’effetto quando accende il motore! 😀

 3. Ana-Maria zice:

  With electric cars destined to cost significantly more than regular vehicles, electric bikes and motorcycles may provide the world’s best short term answer to weening ourselves off oil.

 4. Bravo Ana-Maria !
  Vedeti ca exista solutii ? Si nu numai pentru moto !?
  Ce va spune Venus Project ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s