Pacalici a fost trisat la fonduri

Secret_agentMM a atins noi cote de penibilitate. Intr-un text de pe pagina de FB care ar fi trebuit sa il faca presedintele Romaniei, trompetistul da in vileag cu un curaj nebanuit, aproape inconstient, mafia din politica damboviteana, printr-o retorica imposibil de neapreciat: „Totuși din ce fonduri s-au decontat cheltuielile parangheliei de pe stadion?” (iluminarea l-a traznit la vreo trei zile dupa eveniment). Tot de pe pagina oficiala de FB, aflam ca MM a fost lovit, speram nefatal, de o alta revelatie: „Fără suport mediatic și logistic național este aproape imposibil ca cineva să ajungă să obțină nr de semnături necesare pentru prezentarea unei candidaturi„. Ehei bade Mihai, stim ca nu-ti trecu prin minte, dar cam asta inseamna „cursa” sau „campania” pentru presedintie.

Apoi, cu modestia caracteristica, lasand altora posibilitatea sa il laude, el doar indicand subtil cum, aflam ca „Fără a avea vreo intenție de a mă compara cu Ion Rațiu și ceilalți români întorși în țară în 90, după mulți ani de viață în țări democratice, vă reamintesc, că toți, dar absolut toți, fie au fost înghițiți de sistem, fie au fost permanent denigrați, hăituiți, pentru pericolul potențial pe care-l reprezentau pentru regimul comunist„. Treaba foarte adevarata, dar, badita, ce treaba ai matale cu Ratiu si cu indivizii de teapa lui? Cobori stacheta, e ca si cum ai trece tu de la trompeta la a concerta ca Paganini pe doua corzi.

In concluzie, Mr. President, șăzi blând în garsonieră. Începeți prin a organiza alegeri reale și cinstite între voi ăia 15, apoi treci la alfabetizare politică. Dar ușor, că la vârsta matale, cum ai mintea încă fragedă, riști vreun ictus.

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Teribile, maxime si ultrarealiste și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s